Hjullastare

Wacker Neuson WL25


År 2016 investerade Kran & Frakt Skåne AB i en 2.5 tons hjullastare, vars främsta uppgift är snöröjning och saltning under vinterhalvåret. Hjullastaren är utrustad med vikplog, saltspridare och skopa för vinterns alla väglag.

Snöjouren börjar sista veckan i oktober och slutar inte fören mitten av april. Under denna period är hjullastaren resarverad för just snöjouren i väntan på sommaren.


När det är sommar och sol kommer hjullastaren vara tillgänglig för varierande arbetsuppgifter efter bästa förmåga och kapacitet. Den lyfter 1652kg och har en lyfthöjd på cirka 2,5 meter, pallgaffel finns även att tillgå vid behov. 

"Salthallen"

Vad är snöjour?


Under vinterhalvårets kalla och mörka tider kommer både is och snö på våra vägar. För folkets säkerhet finns det ett gäng tappra människor som är beredda på att rycka ut 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Dessa människor kör den så kallade "snöjouren".


Vårt företag har ansvar för att cykel och gångbanor i Bunkeflostrand Malmö är fria från is och snö. Detta gör vi på uppdrag av Malmö Stad, när dem ringer kör vi! 

Sommartid med hjullastaren

Under sommarhalvåret är hjullastaren tillgänglig för en mängd olika uppdrag. Den är utrustad med skopa, pallgafflar och har en lyftförmåga på 1652 kilo.


Är hjullastaren rätt för dig?

Att använda rätt maskin till rätt arbete är grunden för ett effektivt och smidigt utförande.

Kontakta oss på 0709-114687  så berättar vi mer om vad denna maskin har att erbjuda.


Copyright @ All Rights Reserved